Acasă / SPORT / Campioană mondială la 14 ani

Campioană mondială la 14 ani

Piteşteanca Dumitru Ioana, are 14 ani şi este elevă la Şcoala Gimnaziala ” Negru Vodă ” . Ea are o mare pasiune pentru sport, încă de la vârsta de 7 ani începând să practice artele marţiale.

De la caţi ani ai început sportul acesta şi ce te-a îndemnat să faci asta ?

-Am început să practic artele marţiale de la o vârsta destul de fragedă ,respectiv de la 7 ani. Nu m-a îndemnat nimic sa fac asta,mi-am dorit doar să fac un sport.

Au existat momente în care ai vrut să renunţi?

– Sigur că da ca în viata oricărui sportiv au existat şi moment în care am vrut să renunţ dar când eram mai mică.

Care este cea mai mare realizare a ta până în prezent?

-Cea mai mare realizare a mea a fost in Serbia. Acolo am devenit campioană mondială la proba kata . A fost o onoare să ridic drapelul României de două ori pe prima treaptă.

Mai ai si alte hooby-uri?

-Îmi place foarte mult să joc tenis de câmp şi să particip la activităţi sportive. Chiar de curând am fost la meciul de baschet şi am încurajat echipa noastră BCM U Piteşti.

Ce planuri de viitor ai? Vei continua cu sportul?

-Îmi doresc foarte mult să ajung campioană mondială la proba kumite şi acest țel aş vrea să îl ating chiar anul acesta în Ungaria.

În final micuţa campioana ne spune : ,, Aş vrea să le mulțumesc sponsorilor mei : Flori Grigoraş, Cioroiu Cristina, Simescu Mihaela şi nu in ultimul rând domnului Ionuț Pița care mă ajută de fiecare dată la câte o problemă medicală’’

Neacşu Gabriela/Foto: Facebook Dumitru Ioana

Despre Administrator

Citeşte şi ...

retinut-politie-fotopress-24ro

A stat o noapte în arest

Poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Bascov, sub coordonarea procurorului, au continuat cercetările într-un dosar penal ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar