Acasă / SOCIAL / Poliţiştii de la Secţiei 1 Poliţie au acţionat în zona Pieţii Ceair

Poliţiştii de la Secţiei 1 Poliţie au acţionat în zona Pieţii Ceair

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au acţionat în zona Pieţii Ceair, a Bazarului Gheorghe Lazăr şi străzile adiacente pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări, a evaziunii fiscale şi a comerţului stradal neautorizat în scopul realizării surprinderii şi descurajării intenţiilor infracţionale ori contravenţionale, depistării, identificării şi tragerii la răspundere a celor care prin conduita lor încalcă prevederile legale.
Astfel, au fost depistaţi B.D de 30 ani si C.A. de 25 ani, ambii din Mun. Piteşti, în timp ce comercializau unei persoane de 47 ani, din Com. Călineşti, cantitatea de 1100 ţigarete fără a avea timbru fiscal emis de autorităţile statului român, contra sumei de 390 lei, precum şi F.I.G. de 25 ani, din Com. Rociu, jud. Arges, în timp ce intenţiona să comercializeze cantitatea de 50 pachete ţigarete, ce aveau timbru fiscal emis de autorităţile din Rep. Moldova, provenite din acte de contrabandă.
Susnumiţilor li s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 270 alin. 1 şi 3 din Legea 87/2006 privind Codul Vamal modificata prin O.G. 54/2010.
Totodată cu aceasta ocazie au mai fost aplicate un numar de 3 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 Rep. privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, în valoare totală de 1500 lei.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck

Protocol de înfrăţire

Duminică, Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck, sens în care o delegație avându-l ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar