Acasă / SPORT / Câştigătorii Cupei „Moş Nicolae”

Câştigătorii Cupei „Moş Nicolae”

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, împreună cu Asociaţia Judeţeană de Atletism Argeş şi Liceul cu Program Sportiv Câmpulung, a organizat sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 10, în sala LPS Câmpulung, Cupa „Moş Nicolae”, competiţie de atletism pentru copii şi juniori.
Au fost prezenţi 125 de participanţi cu vârste cuprinse între 7 şi 19 de ani, de la cluburile: CSM Piteşti, LPS Piteşti şi LPS Câmpulung.
Câştigători pe categorii au fost: la feminin, copile 1, triatlon, Cristina Rusu (CSM Piteşti); la copile II – proba de triatlon, pe prima poziţie s-a clasat Alexandra Olteanu, de la CSM Piteşti. La copile III, dar la proba duatlon, prima poziţie a fost ocupată de Alina Mârzac, legitimată la CSM Piteşti. La junioare, câştigătoarele au fost: în proba de 60 de metri, Andreea Panţuroiu, de la LPS Câmpulung, prima şi în probele de 60 m garduri şi lungime; în proba de 200 metri a triumfat Alexandra Pană (LPS Piteşti), la 800 metri prima a fost Silviana Florescu (LPS Câmpulung); în proba de 200 metri medalia de aur şi-a adjudecat-o Violeta Dan, de la LPS Piteşti (a mai luat o medalie de aur în proba de înălţime); în proba de greutate a triumfat sportiva Oana Gheorghe (LPS Câmpulung).
Au alergat şi băieţii
La masculin, la categoria copii, primii au fost: Andrei Preda, triatlon, de la CSM Piteşti, Gabriel Curea, tot de la CSM Piteşti – copii II, triatlon, pentru ca la duatlon să se claseze pe prima poziţie sportivul legitimat la LPS Piteşti, Adrian Ristache. În fine, la juniori, în funcţie de probele la care au participat, pe prima poziţie s-au situat: Ciprian Daroczi (60 m, CSM Piteşti), Cătălin Buican (200 m, LPS Piteşti), Mariusan Dobrică (400 m, CSM Piteşti), Ionuţ Popescu (800 m, LPS Câmpulung), Ionuţ Popescu (2000 m, LPS Câmpulung), Florin Nicolae (60 mg, LPS Câmpulung), Mihai Tentea (lungime, CSM Piteşti), Alexandru Tache (triplusalt, LPS Piteşti), Florin Nicolae (greutate, LPS Câmpulung), Adrian Anca (înălţime, LPS Piteşti) şi George Pană (prăjină, LPS Câmpulung).

M.C

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar