Acasă / SPORT / Baschetbaliştii ţintesc a doua victorie în deplasare

Baschetbaliştii ţintesc a doua victorie în deplasare

Baschetbaliştii piteşteni ţintesc o nouă victorie în deplasare (prima şi singura victorie de până acum obţinută de argeşeni în deplasare a fost pe 21 noiembrie, la Bucureşti, 67-55, în faţa formaţiei Steaua CSM EximBank), de această dată în confruntarea din această seară de la Craiova. Adversara elevilor lui Hristu Şapera este SCM Universitatea Craiova, una dintre formaţiile de top ale campionatului şi în acelaşi timp una dintre reprezentantele României în cupele europene.
Înaintea partidei de astăzi, care va începe la ora 19,45 şi va conta pentru etapa cu numărul 11 din cadrul Ligii Naţionale de baschet masculin, oaspeţii de la BCM Piteşti se situează pe locul 6 în clasament, având 15 puncte, în timp ce gazdele sunt pe a zecea poziţie, cu 14 puncte, însă cu un joc mai puţin disputat. Elevii lui Şapera au la activ cinci victorii şi tot atâtea eşecuri şi îşi doresc să continue pe o linie ascendentă, mai ales că vin după un succes pe teren propriu în faţa BC Timba Timişoara, cu scorul de 104-64. Istoria confruntărilor directe este favorabilă gazdelor de astăzi, care conduc cu 7-4.
„Să-i prindem obosiţi”
Managerul piteştenilor, Sorin Căprărescu, oltean la origini, aşteaptă o victorie în partida de astăzi. „Ne aşteaptă un meci dificil, dar sper să tranşăm victoria în favoarea noastră. Sperăm ca oltenii să fie mai obosiţi ţinând cont de faptul că în această săptămână au disputat două meciuri în Liga Balcanică şi sperăm să-i prindem mai obosiţi. Mergem la victorie, jucătorii noştri sunt motivaţi şi foarte concentraţi să învingă la Craiova. Tot lotul este valid”, este de părere managerul BC Argeş, Sorin Căprărescu.
Încă trei jocuri şi apoi vacanţa
Cu siguranţă elevii lui Hristu Şapera aşteaptă şi ei vacanţa. Astfel, piteştenii mai au de disputat din acest tur de campionat încă trei partide oficiale, după care vor intra în vacanţă. După partida de astăzi de la Craiova, vor mai avea de disputat un joc pe teren propriu, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, după care în deplasare contra Concordiei Chiajna, una dintre formaţiile accesibile ale campionatului.
Celelalte rezultate
Cu excepţia meciului de la Craiova, din etapa a 11-a s-au disputat toate celelalte partide, rezultatele consemnate fiind: CS Concordia Chiajna – CS Gaz Metan Mediaş 62-89, CS Farul Constanţa – CSM Oradea 53-95, Steaua CSM EximBank – CS Energia Rovinari Târgu-Jiu 70-97, BC Timba Timişoara – Baschet Club Timişoara 60-92, BC Mureş Târgu Mureş – U Mobitelco BT Cluj-Napoca 98-91 şi CSU Atlassib Sibiu – CSU Asesoft Ploieşti 92-69.

M.C

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar