Acasă / SOCIAL / Cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria

Cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria

Consiliul Judeţean Argeş prin Centrul de Cultură „Brătianu” a organizat astăzi, 2 iunie 2014, orele 10.00, o întâlnire la Vila Florica la care au fost invitaţi doar copii.
În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea. A fost sărbătorită pentru prima dată la nivel naţional în Turcia în data de 23 aprilie 1920.
Ziua Internaţională a Copilului – 1 Iunie este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.
De aceea, pentru a le face o bucurie copiilor au sosit la Vila Florica două personaje de desene animate: Mickey Mouse şi Minnie. S-au organizat concursuri, s-au cântat cântece, s-a dansat. Atmosfera a fost întreţinută şi de cei doi clowni care au implicat pe toţi cei prezenţi în activităţile desfăşurate.
S-au distrat la petrecerea noastră copiii de la Centrul de Tip Familial Găvana, Grădiniţele cu program normal şi program prelungit din Ştefăneşti, Grădiniţa Izvorani.

Simona Şerban,
Director Centrul de Cultură „Brătianu”

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar