Acasă / SOCIAL / ,, Distincţia pentru integritate acordată unui ofiţer al IJJ Argeş de către Ministrul Afacerilor Interne”

,, Distincţia pentru integritate acordată unui ofiţer al IJJ Argeş de către Ministrul Afacerilor Interne”

Vineri, 30.05.2014, Viceprim-ministru pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea i-a oferit distincţia pentru integritate Căpitanului Liviu Radu, ofiţer în cadrul I.J.J. Argeş, cu ocazia Zilei Direcţiei Generale Anticorupţie, în cadrul unui eveniment organizat în municipiul Bucureşti, la sediul instituţiei.
Ofiţerul de jandarmi, căpitanul Liviu Radu, trei poliţişti de frontieră şi doi poliţişti au fost premiaţi pentru modul cum şi-au exercitat atribuţiile de serviciu şi pentru faptul că au refuzat primirea de bani sau foloase necuvenite pentru neîndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu
Evenimentul s-a derulat în prezenţa a numeroase oficialităţi, a ambasadorului Olandei la Bucureşti, Excelenţa Sa Matthijs van Bonzel, a Procurorului General Ilie Botoş, a Procurorului şef DIICOT Alina-Mihaela Bica, a inspectorilor generali ai Jandarmeriei , ai Poliţiei şi ai Poliţiei de Frontieră.
Reamintim în acest context faptul că în luna octombrie a anului 2013, F. G., în vârstă de 39 de ani, din comuna Bradu, judeţul Argeş a fost depistat de o patrulă de jandarmi a I.J.J. Argeş, în timp ce decoperta o conductă aparţinând C.E.T. Piteşti cu intenţia de a o sustrage, pentru a o valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.
Având în vedere faptul că jandarmii au întocmit actele de constatare a faptei de natură penală, numitul F.G. i-a oferit şefului de patrulă, căpitanului Liviu Radu, suma de 1.000 de lei pentru a trece cu vederea cele constatate. Ofiţerul a denunţat fapta ofiţerilor D.G.A. Argeş, care l-au reţinut pe făptuitor pentru fapta sa.
În data de 12.12.2013, Tribunalul Argeş a pronunţat sentinţa privind pe numitul F. G., în vârstă de 39 de ani, din comuna Bradu, judeţul Argeş: 6 luni închisoare, pentru dare de mită, plus confiscarea sumei de 1.000 de lei.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar