Acasă / SOCIAL / Centrul Cultural Mioveni organizează cursuri pentru deținuți

Centrul Cultural Mioveni organizează cursuri pentru deținuți

Centrul Cultural Mioveni se implică în reintegrarea persoanelor private de libertate, desfășurând mai multe activități în parteneriat cu Penitenciarul Colibași.
Accesul la activităţile culturale reprezintă un element important de reintegrare socială a deţinuţilor, astfel de activităţi cultural artistice fiind menite să dezvolte şi unele aptitudini care pot contribui la îmbunătăţirea imaginii de sine a persoanelor aflate în detenție.
În acest sens deținuții vor face cursuri de inițiere în artă tradițională și scluptură cu meșterul popular Rodoș Ion și cursuri de inițiere în artă tradițională și lut cu meșterul popular Firea Ion, fiecare curs urmând a se desfășura o dată pe săptămână.
Programul are scopul de a pregăti persoanele private de libertate, astfel încât să se reintegreze mai ușor în societate.
Pe viitor, Centrul Cultural Mioveni, va sprijini prin mai multe activități penitenciarul și va oferi deținuților mai multe modalități de ocupare a timpului și șansa de a-și dezvolta unele aptitudini.
Cristian Toma

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar