Acasă / SOCIAL / Concert folk fusion Graiu, la Filarmonica Pitești

Concert folk fusion Graiu, la Filarmonica Pitești

Vineri, 25 noiembrie, de la ora 19.00, în sala „Simfonia” a Filarmonicii Pitești, va avea loc concertul folk fusion Graiu, susținut de bandul Filarmonicii Pitești, Alina Ciolcă (tamburină, voce), Mac Marian Aciobăniței (chitară electrică) și Adrian Chepa (percuție, chitară bass, Jew’s Harp).

Graiu
În program: Afro-Doina, Eve and Adam/John the Revelator /John on the Island, Coanticu lu Boșca, Iancu Jianu, Lost John, Nu nă dzăț patrioți, Wade in the water, C-așa giucau bătrânii, Stulia, Cântecul miresei, Downtown Money Waster/Ol dollar mamie, Batu giumaru, Chitu Mila, Preste codru-am amnaveit, Black Woman, Mi lo dorlu, Lucky holler/Early in the morning, Trandafir de pe răzor și Soul of a man. Adam/John the Revelator /John on „Artiștii vă propun o fuziune în sunet și în spirit între romanități orientale și moșteniri afro-americane cu un concert ce pune în oglindă muzical, stilistic și conceptual folclor în graiul afro-american de la rădăcinile muzicilor blues și jazz cu folclor vlah în graiuri din cele patru dialecte istorice românești”.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei. Abonamentele sunt valabile!

Despre Administrator

Citeşte şi ...

cristian-nevzoreanu

Nou director de comunicare al Renault Romania

Începând de la 1 decembrie, activitățile de Afaceri Publice, Comunicare și Responsabilitate Socială ale Renault ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar