Acasă / SOCIAL / Conferința națională “Și EU merit o FAMILIE!”

Conferința națională “Și EU merit o FAMILIE!”

Astăzi, 02 iunie 2014, ora 1000, a avut loc în sala de conferinte a Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, Strada Banul Golescu, Nr. 1, orasul Ştefăneşti, Editia I a Conferintei naționale cu tema “Și EU merit o FAMILIE!”.
Manifestarea a fost prilejuită de Ziua Națională pentru Adopție care este organizată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, Sucursala Argeș a Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Fundația pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale.
Scopul evenimentului a fost acela de a sarbatori adopţia și familile adoptive într-un cadru festiv, evenimentele contribuind la o mai bună întelegere a potenţialului copiilor care beneficiază de o dezvoltare armonioasă într-o familie și de a ridica gradul de conștientizare a adopţiei.
Organizatoarea evenimentului, doamna Nelida Ghițulescu, Șefa Biroului Adopții și Postadopții din cadrul DGASPC Argeș a afirmat că își dorește ca ”ziua de 2 IUNIE să devină ziua in care să celebrăm venirea copiilor in familii prin adopţie. Să fie ziua in care sa celebram copiii crescuţi in inima parinţilor lor indiferent de varstă, etnie sau stare de sănătate.”
Evenimentul s-a bucurat de câteva prezențe de seamă din domeniul serviciilor sociale dar și din partea administrației locale dar și centrale: Gabriela COMAN- Preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Prof. Univ. Dr. Doru BUZDUCEA – Preşedinte al Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Prof. Univ. Dr. Ana MUNTEAN – Universitatea de Vest din Timişoara, Catedra de Asistenţă Socială, Prof. Univ. Dr. Maria CONSTANTINESCU – Director al Departamentului de Asistenţă Socială, Universitatea din Piteşti și Cristian ROŞU- Preşedinte al Fundaţiei pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

patron intră în greva foamei, la gardul ISU Argeș

Un patron intră în greva foamei, la gardul ISU Argeș! Abuz sau interpretare forțată a legii?

Stație PECO închisă, la Călinești, după 20 de ani de funcționare .Managerul stației: Este un ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar