Acasă / SOCIAL / Drepturile copiilor, prin joc – mai aproape de copii

Drepturile copiilor, prin joc – mai aproape de copii

Astăzi, la Școala I.L. Caragiale din Pitești, 27 de copii din clasa pregătitoare – grupa Buburuzelor au avut parte de o surpriză foarte plăcută în timpul uneia dintre ore, când au primit vizita lui ARTIE, un super-băiețel păpușă expert în drepturile copilului.
Le-a vorbit într-o povestioară cu tâlc despre dreptul la educație, la sănătate, la recreere și timp liber, la vacanță dar și la un nume și o naționalitate și despre cât de important este ca ei să le cunoască, dar și să le respecte.
Artie a fost mânuit cu măiestre de doamna Mihaela Bălașa – psiholog, și atmosfera a fost întreținută de reprezentanți ai Asociației Sprijin pentru Viață, organizatorii în fapt ai evenimentului. Reprezentantul DGASPC Argeș, Andreea Teodorescu le-a vorbit copiilor despre prevenirea abuzului și diferitelor feorme de violența la care sunt supuși mulți copii.
La final, după ce copii au desenat și si-au postat drepturile pe ”panoul drepturilor copilului”, au primit premii din partea asociației, materiale educative, diplome dar și o frumoasă cupă înmânată acestora chiar de Artie.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Hotărâre C.J.S.U de ultimă oră în Argeş

Hotărâre C.J.S.U de ultimă oră în Argeş

HOTĂRÂRE:  Art.1. (1) Pentru localitățile prevăzute în anexa nr. 1 la prezenta hotărare, localităti în ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar