Acasă / SPORT / Constănţean la BCM Piteşti

Constănţean la BCM Piteşti

Cu numai 48 de ore înaintea debutului părţii a doua a campionatului, BCM Piteşti a mutat pe piaţa transferurilor. Astfel a fost legitimat la gruparea pregătită de Hristu Şapera pivotul Marian Minea, care în tur a jucat la BC Farul Constanţa, acesta semnând cu argeşenii un contract valabil până la vară. Minea are 28 de ani, 2,05 m înălţime, iar în tur a avut la constănţeni o medie de 10,9 puncte pe meci, 5 recuperări, 1,9 pase decisive şi o cotă de 7,5 la eficienţă.
În partida din turul campionatului, dintre BCM Piteşti şi BC Farul Constanţa (scor final 80-27, pe sferturi: 20-6, 19-6, 23-6, 18-5), Minea a fost cel mai bun jucător al echipei sale, petrecând pe teren 40 de minute şi marcând 15 puncte în contul constănţenilor.
Minea a fost adus pentru a crea emulaţie pe posturi, fiind ultimul transfer din această perioadă precompetiţională. Este al doilea jucător care a sosit la BCM Piteşti în această iarnă, după sârbul Edi Sinadinovic, venit din campionatul Estoniei. Argeşenii l-au pierdut între timp pe croatul Ante Krapic, care a semnat cu campioana, Asesoft Ploieşti.
În weekendul recent încheiat a debutat şi partea a doua a ediţiei 2013-2014 din cadrul Ligii Naţionale de Baschet masculin. Cu excepţia partidei dintre BC Timişoara şi BCM Piteşti, care s-a încheiat aseară după închiderea ediţiei, se cunosc rezultatele: Energia Rovinari Târgu-Jiu – CS Concordia Chiajna 84-60, U Mobitelco BT Cluj-Napoca – CSM Oradea 70-69, CSU Atlassib Sibiu – CS Farul Constanţa 104-48, BC Mureş Târgu Mureş – SCM Universitatea Craiova 88-75, BC Timba Timişoara – Steaua 59-87; partida Asesoft Ploieşti – Gaz Metan Mediaş a fost amânată şi se va disputa pe 9 februarie.

Monica Cristea Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar