Acasă / EVENIMENT / Controale ale poliţiştilor în Piaţa Ceair din municipiul Piteşti

Controale ale poliţiştilor în Piaţa Ceair din municipiul Piteşti

Poliţişti din cadrul Serviciilor de Ordine Publică şi Investigarea Fraudelor, împreună cu poliţişti ai Grupei de Intervenţie, Poliţiei Mun. Piteşti, Secţiilor 1- 4 Piteşti şi reprezentanţi ai I.J.J. Argeş au acţionat în Piaţa Ceair şi străzile adiacente pe linia combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale cu ţigări, cât şi pe linia respectării prevederilor Legii 12/1990R privind efectuarea actelor de comerţ.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate următoarele:

– R.A.C., de 45 ani din Piteşti, vânzător la un punct de lucru aparţinând unei societăţi comerciale, deţinea în vederea comercializării cantitatea de 800 ţigarete netimbrate. Cantitatea de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar faţă de barbat urmează a fi luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 571/2003 de către organele competente.

– De asemenea, a fost găsită abandonată cantitatea de 3400 ţigarete netimbrate, sau timbrate în regim de comercializare „ Dutyfree”.
Cantitatea de ţigarete a fost ridicată în vederea stabilirii provenienţei.

– Totodată, au fost identificaţi N.M., de 41 ani din Piteşti şi U.L., de 56 ani din Piteşti, care, fără respectarea prevederilor Legii 12/1990 şi a condiţiilor sanitare, comercializau cantitatea de 600 kg. varză murată , în valoare de 1500 lei, în condiţii improprii şi fără a deţine documente de provenienţă sau autorizaţie de funcţionare.
Faţă de cele două persoane a fost luată măsura sancţionării contravenţionale de către reprezentanţii D.S.V. Argeş conform prev. art. 4, alin.a, pct.2 din H.G. nr. 984/2005 şi a distrugerii cantităţii de varză murată.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat şi 9 sancţiuni contravenţionale conform prevederilor Legii 12/1990 R.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Conduceau-cu-viteză-excesivă

Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 131 km/h

Depistați de polițiști conduicând cu viteză excesivă În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Formațiunii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar