Acasă / SOCIAL / Stiri de la poltie

Stiri de la poltie

273 sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţişti argeşeni

În ziua de 04.11 a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au desfăşurat activităţi pe raza întregului judeţ pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, fiind aplicate un număr de 273 sancţiuni contravenţionale (171 fiind aplicate de poliţiştii rutieri), în valoare de 40.790 lei.
De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce un număr de 14 permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.

Bătrână găsită decedată

În ziua de 04.11.2013, orele 20.35, Secţia 1 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, de catre un barbat din mun. Piteşti despre faptul că mătuşa sa, are uşa încuiată şi este posibil să fie decedată intr-un apartament de pe str. Eremia Grigorescu.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care după deschiderea apartamentului de către un echipaj al ISU Argeş, au identificat pe G.V., de 81 de ani, cunoscuta cu probleme cardiace, decedată în apartamentul său. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă cu echipaj medical, care a constatat decesul şi s-a luat legătura cu medicul de familie care o avea în evidenţă, urmând ca acesta sa elibereze certificatul constatator al decesului.

Dosar penale pentru înşelăciune întocmit de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti

Poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie au identificat pe Ş.A.D., de 19 ani din Costineşti, jud. Constanţa, care a postat pe internet un anunţ privind vânzarea unui telefon mobil în valoare de 2000 lei, iar la momentul efectuării tranzacţiei, a înşelat un barbat din Piteşti, care a primit în locul bunului o cutie goală.
Barbatul în cauză este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii prev şi ped de art. 20 rap. la art. 215, alin. 1 C.P. .

Comercializa produse fără documente de provenienţă

Agenţii din cadrul Biroului de Ordine Publică Câmpulung, în urma activităţilor desfăşurate, au depistat în zona Pieţei Centrale din Câmpulung, pe G.C., de 33 ani, din mun. Cluj-Napoca, judeţul Cluj, în timp ce oferea spre vânzare articole de vestimentaţie (geci din piele) fără documente legale de provenienţă.
Femeia a fost sancţionată contravenţional conf. Legii nr.12/1990, cu suma de 1000 lei iar articolele de îmbrăcăminte în valoare de 600 lei au fost confiscate în vederea valorificării prin D.G.F.P. Argeş.

Depistat de poliţiştii municipiului Curtea de Argeş în timp ce transporta pâine fără a poseda documente legale

Agenţii de siguranta si ordine publica urban au depistat pe str. Victoriei din mun. Curtea de Arges, pe R.M., de 41 ani, din com. Bascov in timp ce transporta cu o autoutilitara cantitatea de 500 pâini franzela, fara documente de provenienta. Acesta a fost sanctionat cu suma de 1.000 lei conform L 12/1990 R, fiind confiscată suma de 350 lei, contravaloarea celor 500 pâini.

A condus, deşi avea permisul de conducere suspendat

În ziua de 04.11.2013, poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Arges au depistat pe M.M.C., de 27 ani din mun. Rimnicu Vilcea, in timp ce conducea un autoturism pe DN 73 C, raza com. Ciofringeni, avind permisul de conducere suspendat.
În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 86 alin. 2 din O.U.G. 195/2002R.

Activităţi ale poliţiştilor oraşului Topoloveni

A fost depistat B.I., de 47 ani, din comuna Cicanesti, in timp ce tracta pe DJ 702 Topoloveni cu o autoutilitara, o rulota neinmatriculata si cu numar fals.
În cauză s-a întocmit dosar penal conform O.U.G. 195/2002R.

De asemenea, poliţiştii au identificat pe C.N.M., de 19 ani din Topoloveni, care detinea ilegal in captivitate un exmplar de caprioara, capturat neautorizat.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savirsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 42 al.1,lit a, din Lg.47 /2007, mod. de Lg.215 /2008, animalul urmand a fi predat reprezentantilor AJVPS Arges.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar