Acasă / SOCIAL / „Craciunul intr-o cutie de pantofi”editia a III a

„Craciunul intr-o cutie de pantofi”editia a III a

Campania de într-ajutorare a copiilor proveniţi din grupuri vulnerabile în preajma sărbătorii Crăciunului organizată de ASOCIAŢIA SPRIJIN PENTRU VIATA, UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI ŞI COMPANIA TEATRUL PENTRU TOŢI are ca argument principal, dorinţa de a crea o punte de legatura intre acesti copii pe de o parte si PERSOANELE/FIRMELE/COMPANIILE care doresc sa transmită o stare de bine prin oferirea de cadouri şi pachete pline de surprize plăcute pentru copiii din grupurile vulnerabile de cealalta parte.
Această campanie se realizează în scopul de a ridica nivelul de percepţie într-un mod pozitiv, al copiilor defavorizaţi, prin creşterea încrederii în capacităţile proprii şi în ceilalţi în urma primirii unui cadou în preajma Sfintei Sărbători a Crăciunului. De asemenea aceştia vor deveni mai sensibili şi mai atenţi inclusiv la cei de lângă ei crescând astfel gradul de responsabilizare socială.
Mesajul Campaniei „Craciunul intr-o cutie de pantofi ” a fost recepţionat de cît mai mulţi oameni care s-au alăturat dorintei de a face bine. Oameni ce au crezut în visul de a aduce o bucurie unui număr mare de copii, care au uitat să spere şi să mai creadă în minuni. Printre acesti oameni minunati care s-au alaturat campaniei se numara si doua dintre cadrele didactice de la Scoala Gimnaziala „Nicolae Simonide” din Pitesti, Doamna Profesor Camelia Stoica si Doamna Profesor Moisescu Magdalena, care, alaturi de elevii lor dar si de alti trei fost elevi, in prezent studenti, Stoica Cosmin, Tudose Mihai si Brebu David, au dorit sa readuca zambetul in viata mult prea trista a unor copii.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Fernando Mihalache

Program argentinian și spaniol, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 22 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar