Acasă / EVENIMENT / Crimă din gelozie. Soţul, principalul suspect

Crimă din gelozie. Soţul, principalul suspect

Un bărbat din Poienarii de Argeș este bănuit de polițiști că și-a omorât cu sânge rece soția, după care a încercat să se ascundă, dar a fost repede depistat şi dus la audieri.
„La data de 7 iulie, polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați despre faptul că o femeie de 64 de ani, din Poienari de Argeș, a fost găsită decedată cu urme de violență în locuința sa. Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, respectiv soțul femeii, de 68 de ani, a încercat să se sustragă, dar a fost depistat de polițiști. Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub modalitatea omorului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”, a transmis poliţia judeţeană.
Din primele date rezultă că victima a fost găsită moartă în casă de rude şi de fiul ei recent întors din din Italia cu semne de violență și vânătăi pe corp, ceea ce a ridicat semne de întrebare. Întrucât soţul femeii era de găsit, rudele au anunțat autoritățile, iar în comună a sosit o echipă mixtă formată din judiciarişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Omoruri şi un procuror criminalist de la Parchetul Argeş, care au demarat cercetările. La examinarea exterioară, pe trupul neînsufleţit au fost evidenţiate mai multe plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului, precum şi o lovitură la cap.
Anchetatorii au reuşit să-l găsească pe principalul suspect, nimeni altul decât soţul victimei, care se ascunsese în podul locuinţei. Aceste a fost încarcerat şi dus la audieri, urmând ca procurorul să dispună o măsură preventivă împotriva acestuia. Din câte se pare, crima a fost comisă pe fondul consumului de alcool şi al geloziei. Bărbatul nu este la primul episod de acest fel, întrucât în vara anului trecut soţia a mai sunat la 112 şi alertata’utorităţile pentru că soțul ei ar fi lovit-o, însă ulterior dosarul a fost clasat fiindcă femeia l-a iertat pe agresor.

crima-FotoPress24

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiștii RAR (2)

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 48 de ore

În zilele de 17 și 18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar