Acasă / SPORT / Crosul de la Florica – Ediția I

Crosul de la Florica – Ediția I

Consiliul Județean Argeș în parteneriat cu Centrul de Cultură ”Brătianu” vă invită la stadionul din Ștefănești în data de 28 august 2014, orele 8 ³°, la prima ediție a competiției sportive Crosul de la Florica.
Concursul face parte din evenimentele organizate de Centrul de Cultură „Brătianu” în cadrul Sărbătorilor Argeşului şi Muşcelului, ediţia a VIII- a și este organizat pe trei probe sportive care vor testa rezistența și forța copiilor înscriși: proba de viteză – 50 m, proba de rezistență -600 m și proba de aruncare a mingii de oină .
Prin acest eveniment sportiv dorim să oferim o alternativă copiilor de petrecere a timpului liber și să-i aducem pe terenul de sport deoarece ne dorim o generație sănătoasă.
La competiție vor participa elevi de școlile gimnaziale din Ștefănești, Călinești, Topoloveni și Pitești, care vor fi jurizați de prof. Mirela Catrina de la Școala Gimnazială “Vintilă Brătianu” din Ștefănești și de prof. Matea Nicolae de la Școala Gimnazială “Constantin Brâncoveanu”, Ștefănești.
Câștigătorii vor primii diplome și medalii.
Pentru înscrieri și informații suplimentare:
Răzvan Grigore
Referent
Centrul de Cultură „Brătianu” Ștefănești, jud Argeș
Tel: 0248 266 703 Fax: 0248 266 551 Mobil : 0768 076 141
culturaccb@yahoo.com@yahoo.com www.ccbratianu.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar