Acasă / EVENIMENT / Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum, pe colonelul Miron Tănase, inspectorul-şef al IJJ Argeş

Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum, pe colonelul Miron Tănase, inspectorul-şef al IJJ Argeş

Rămas bun, domnule comandant!

Sute de persoane l-au condus, ieri, pe ultimul drum, pe colonelul Miron Tănase, inspectorul-şef al IJJ Argeş, acesta fiind înmor¬mîntat cu onoruri militare. Ceremonia a fost una emoţionantă, chiar şi bărbaţii izbucnind în lacrimi, în anumite momente din timpul ceremoniei.
Colonelul Miron Tănase s-a stins din viaţă vineri seara, atunci când boala necruţătoare pe care o avea l-a luat dintre noi. În drum spre cimitir, cortegiul funerar s-a oprit şi în faţa Instituţiei Jandarmeriei. Subalternii lui Miron Tănase au ţinut să transmită, cu ochii în lacrimi, un ultim omagiu: „Corpul jandarmilor argeşeni aducem un ultim omagiu celui care a fost un comandant, un îndrumător şi un prieten adevărat, colonel Miron Tănase, a cărui plecare dintre noi la numai 51 de ani de ne-a sfâşiat inimile.

Inspectorul general al Jandarmeriei Române, fostul inspector general şi şeful Brigăzii Speciale de Intervenţii, dar şi şefi de instituţii din Argeş au venit să îi aducă un ultim omagiu colonelului Tănase. Cu preţuire pentru clipele petrecute împreună şi cu nădejde pentru viaţa viitoare, îl vom purta întotdeauna în inimile şi rugăciunile noastre pe comandantul nostru. Fie ca amintirea sa să dăinuie în această unitate şi în această comunitate din generaţie în generaţie, până la momentul în care, întâlnindu-ne din nou, să îi spunem cu demnitate şi respect: „Avem onoarea să vă salutăm, domnule comandant! Dumnezeu să-l odihnească alături de cei drepţi!” Slujba religioasă a fost oficiată de către arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, Calinic. Înmormântarea s-a făcut cu ceremonial militar. Trupul neînsufleţit a fost înmormîntat la cimitirul bisericii Sfîntul Dumitru, din Găvana. Rămas bun, domnule comandant!
Dumnezeu să vă odihnească în pace!

Foto-Mihai Neacșu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

aparatele de marcat fiscale

Agenți economici sancționati că nu utilizau aparatele de marcat fiscale

Activități de combatere a comerțului ilicit În perioada 17-18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar