Acasă / SPORT / CS Mioveni a debutat cu o înfrângere pe teren propriu (0-2)

CS Mioveni a debutat cu o înfrângere pe teren propriu (0-2)

CS Mioveni a debutat cu o înfrângere în noul sezon competiţional, argeşenii fiind depăşiţi pe teren propriu de cei de la ACS Poli Timişoara, una dintre echipele ce se gândesc foarte serios la promovare. Partida de la Piteşti a început cu un joc controlat de argeşeni, numai că cei care au marcat au fost oaspeţii. În minutul 11, Belu a reluat cu capul în plasă o minge centrată din lovitură liberă de către Poparadu, iar oaspeţii aveau avantaj pe tabela de marcaj.

Numai că din acel moment a început sarabanda de ratări a gazdelor. În numai trei minute, aceştia au irosit tot atâtea ocazii clare de a marca. În minutul 17, Biceanu a executat o lovitură liberă, iar mingea a fost scoasă de sub bară de către Pap. La cornerul rezultat mingea ajuns la Nilă, care din şase metri nu a reuşit decât să îl evidenţieze pe acelaşi Pap. De acolo a urmat un nou corner, iar Edi Stoica a şutat din interiorul suprafeţei de pedeasă, mingea ducându-se peste poarta bănăţenilor. În finalul primei reprize a mai ratat o mare ocazie de gol şi Calvin, numai că mingea trimisă cu capul din şase metri a fost prinsă de Pap. Actul secund a mers pe aceleaşi coordonate. Ayza şi Biceanu au avut două ocazii bune de a marca, pentru ca jocul să fie încheiat de golul de play-station marcat de Claudiu Bărbuţ. Acesta a marcat după un contraatac ca la carte făcut de timişoreni, mingea ajungând în posesia acestuia, driblând trei jucători şi marcând din interiorul suprafeţei de pedeapsă. Până la final Ayza şi Năstăsie au mai irosit două ocazii clare de a marca, iar Mioveniul a început campionatul cu o înfrângere. Runda viitoare, echipa lui Claudiu Niculescu va juca la Râmnicu Vâlcea.

CS Mioveni: 12 Popescu – 80 Cotigă, 25 Calvin, 4 Rada, 31 Edi Stoica, 6 Răuţă, 15 Biceanu, 17 Dragalina, 9 Mazi
lu, 18 Ayza, 33 Nilă.
ACS Poli Timişoara: 29 Pap – 7 Belu, 13 Scutaru, 23 Cânu, 3 Neagu, 99 Ovidiu Popescu, 10 Lazăr, 5 Poparadu, 24 Kneeshaw, 26 Carlos, 55 Stavrici.

Schimbări
Mioveni: 33 Nilă – 8 Năstăsie (59)
17 Dragalina – 11 Alin Popa (75)
9 Mazilu – 24 Bălan (75)
Timişoara: 26 Carlos – 25 Bărbuţ (60)
55 Stavrici – 18 Popovici (77)
10 Lazăr – 20 Dragomir (83)

Cartonaşe galbene: Popescu (35), Dragalina (35) / Neagu (35), Popescu (35), Stavrici (41), Belu (59, 86)
Eliminat: Belu (86)

Arbitru: Dragoş Istrate – Bucureşti
Asistenţi: Andrei Simonis, Alexandru Midvichi (Bucureşti)

Andrei Zevedei
Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Jandarm argeșean, campion național (3)

Jandarm argeșean, campion național la Skandenberg-Armwrestling

După ce luna trecută a devenit campion național la Skandenberg-Armwrestling, la categoria 70 kg Seniori ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar