Acasă / SOCIAL / Dana Grecu și-a exprimat susținerea pentru comisarul Dănuț Dinu

Dana Grecu și-a exprimat susținerea pentru comisarul Dănuț Dinu

Duminică, a fost din nou miting,pentru a patra oara consecutiv în Piața „Vasile Milea”.
Protestul a început cu intonarea Imnului Naţional ca si duminica trecuta si încheiat cu Hora Unirii. Au participat peste 200 de persoane ,fiind mult mai numeroşi comparativ cu celelalte daţi.
La protestul de astăzi a participat si piteșteanca Dana Grecu care și-a exprimat susținerea pentru comisarul Dănuț Dinu, schimbat din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Dana Grecu : „Sunt aici pentru libertatea de exprimare! Pentru oamenii care mai au curaj să spună lucrurilor pe nume în această țară!”

În fiecare weekend, timp de o lună, în Piața „Vasile Milea” s-au strâns oameni care au protestat împotriva reacției șefilor comisarului,dar si pentru a-şi striga nemulţumirea.
Soția polițistului a participat din nou la mitingul de astăzi .

Lavinia Dinu: „Suntem aici pentru că suntem români şi pentru că vă creşte inima de bucurie în piept când auziți imnul! Suntem români şi România este a noastră”

La mitingul de azi s-a întâmplat un incident neplăcut, unui participant i s-a făcut rău din cauza frigului si a emoţiilor.

Gabriela M/ Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Filarmonica Pitești

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac și Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar