Acasă / SOCIAL / Schimbări în cadrul Poliţiei Argeş

Schimbări în cadrul Poliţiei Argeş

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, începând cu data de 15 ianuarie 2014, comisar de poliţie Ghinea Sorin, şef Birou în cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile specifice funcţiei de şef Serviciu Investigarea Fraudelor pentru o perioadă de până la 6 luni.
Cu data de 01 februarie 2014, inspector principal de poliţie Aioanei Marius a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile specifice funcţiei de şef Birou în cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor pentru o perioadă de până la 6 luni.
De asemenea, începând cu data de 01 februarie a.c., comisar şef de poliţie Olteanu Iulian, şef Birou Combaterea Delictelor Silvice din cadrul Serviciului Ordine Publică, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile specifice funcţiei de şef Serviciu Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru o perioadă de până la 6 luni.
M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar