Acasă / EVENIMENT / Dispărut în apele canalului de fugă al Râului Argeş

Dispărut în apele canalului de fugă al Râului Argeş

Sambata seara , la ora 22.02, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost anunţat, prin sistemul 112, despre o persoană, de sex masculin, de 46 de ani, care a dispărut în apele canalului de fugă al Râului Argeş, din municipiul Curtea de Argeş, zona Noapteş.
La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială cu barca pneumatică şi un echipaj cu ambulanţa SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Curtea de Argeş, dar având în vedere condiţiile de noapte, au executat misiuni de căutare timp de aproximativ două ore.
Duminica dimineaţa , începând cu ora 08.00, căutările au fost reluate de către un echipaj cu barca pneumatică de la Detaşamentului de Pompieri Curtea de Argeş, acestea desfăşurându-se şi în momentul de faţă.
Întrucât la nivelul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş nu există persoane atestate să execute misiuni de căutare salvare în mediu acvatic (scafandri), s-a solicitat sprijinul unei echipe de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti. Aceasta va sosi în cursul acestei după-amiezi şi va desfăşura acţiuni de căutare, alături de echipajul ISU Argeş.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt bare metalice

Reținute de polițiști pentru furt calificat

În dimineața zilei de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar