Acasă / EVENIMENT / Două persoane tăiate pe faţă, într-un bar din Pitești, zona Exercițiu

Două persoane tăiate pe faţă, într-un bar din Pitești, zona Exercițiu

persoame ranite

Pitești, zona Exercițiu, un bărbat a agresat alte două persoane,intr- un bar, provocându-le tăieturi în zona feței. La fața locului au intervenit polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care l-au prins pe autor.
Din verificările preliminare s-a stabilit că agresorul, de 64 de ani, cunoscut cu probleme medicale, ar fi agresat, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, doi bărbați, de 69 de ani, respectiv de 50 de ani, în timp ce se aflau într-un bar.
Agresorul ar fi tăiat la nivelul feței pe bărbatul de 69 de ani, respectiv la nivelul urechii pe bărbatul de 50 de ani. Agresorul a fost prins în apropierea locului unde a avut loc agresiunea, de către un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, cel în cauză fiind urmărit de către bărbatul de 50 de ani.Polițiștii l-au deposedat de cuțit pe cel în cauză, l-au imobilizat și încătușat pe agresor, după care l-au condus la sediul poliției.Cele două persoane care au suferit leziuni au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism răsturnat pe A1, km 96, sensul spre București

Autoturism răsturnat pe A1, km 96, sensul spre București

În cursul nopții, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit la un accident ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar