Acasă / EVENIMENT / Un autoturism scăpat de sub control a intrat violent într-un stâlp

Un autoturism scăpat de sub control a intrat violent într-un stâlp

Accident rutier în care un autoturism a intrat într-un stâlp din municipiul Câmpulung.O victimă blocată în interiorul vehiculului. Au Intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ. Victima a fost șoferul autoturismului, acesta fiind găsit conștient și încarcerat.
Pacientul a fost descarcerat de către pompieri și predat echipajului SAJ, care l-a transport la spital.Șoferul era singur în mașină, iar în incident a fost rupt și un stâlp de beton.
În noaptea de 18 spre 19 noiembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza aceluiași municipiu, în cadrul căruia un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de de 38 de ani, din Valea Mare Pravăț, care conducea un autoturism pe str. Traian, din direcția Câmpulung spre Brașov, în condiții care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea părții carosabile.Cel în cauză se afla singur în autoturism, iar ca urmare a evenimentului rutier a suferit leziuni, fiind transportat la spital.În urma verificărilor s-a stabilit că cel în cauză are dreptul de a conduce suspendat.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Două accidente în Argeș - Băbana și Drăganu

Două accidente în Argeș – Băbana și Drăganu

În aceste momente, pompierii argeșeni au fot solicitați să intervină la două evenimente rutiere produse ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar