Acasă / EVENIMENT / Droguri livrate cu taxiul

Droguri livrate cu taxiul

Un bărbat a intrat în atenţia oamenilor legii şi a ajuns în spatele gratiilor fiind bănuit că se ocupă cu traficul de droguri.
În cursul dimineţii de ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii DIICOT Pitești, au efectuat o percheziţie domiciliară în Piteşti, într-o cauză în care se efectuează cercetări faţă de o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.
În fapt s-a reţinut că bărbatul cu pricina ar fi comercializat droguri de mare risc, respectiv cocaină și amfetamină, în Pitești și în Câmpulung, potențialilor consumatori interesați, deplasându-se la aceștia adeseori cu o un taxi în diverse locaţii din municipiile mai sus amintite.
„De asemenea, de cele mai multe ori, persoana bănuită ar fi comercializat ilegal stupefiantele și la sediul unei spălătorii auto pe care ar fi administrat-o în fapt. Bărbatul cu pricina a fost ridicat de oamenii legii şi dus la sediul DIICOT Pitești în vederea audierii”, a transmis poliţia judeţeană.
Cu ocazie percheziţiei, anchetatorii au ridicat din locuinţa bărbatului
mai multe înscrisuri vu valoare probatorie şi urmează ca procurorii să ia măsurile legale care se impun.

Traficanţi-de-droguri-prinşi-în-flagrant-în-Argeş

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Şi-a însuşit bani din gestiune

Şi-a însuşit bani din gestiune

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar