Acasă / SOCIAL / Evacuarea unei persoane cu afecţiuni medicale

Evacuarea unei persoane cu afecţiuni medicale

În data de 29.06.2014, 2 jandarmi montani împreună cu 5 salvamontişti argeşeni şi un asistent din cadrul Serviciului de Ambulanţă Argeş au iniţiat o acţiune de salvare-evacuare a unui cioban din zona montană – Iezerul Mic, care sesizase prin S.N.U.A.U. 112 că are ,,dureri în zona abdominală”.
Echipa de intervenţie a început deplasarea în jurul orei 13.00 pe traseul Cabana Voinea- barajul Rîuşor-Portăreasa- Stâna Iezerul Mic – Piciorul Iezerului până la vârful Călţunu (1749 m.) unde a fost găsit ciobanul care acuza dureri abdominale în prezenţa unui alt cioban. La faţa locului, echipa medicală formată dintr-un asistent de la ambulanţă şi un medic Salvamont i-au acordat asistenţă de specialitate, transportându-l pedestru până în Punctul Portăreasa, de unde a fost preluat de un vehicul off-road aparţinând fundaţiei Conservation Carpathia şi condus până la autovehiculul Serviciului Judeţean de Ambulanţă(ora19.45). Ulterior a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Filarmonica Pitești

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac și Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar