Acasă / EVENIMENT / De supărare a intrat cu maşina într-un stîlp din beton

De supărare a intrat cu maşina într-un stîlp din beton

Doi soţi s-au certat la cuţite, luni seară. Negru de supărare, bărbatul a intrat cu maşina într-un stîlp din beton. Cel puţin asta susţin cei care au văzut cum s-a produs evenimentul rutier. Maşina, un Cielo, a ajuns un morman de fiare. Rănit a fost şi şoferul, dar se pare că viaţa nu-i este pusă în pericol. La doar cîţiva metri de locul de joacă al unor copii, putea fi văzută o maşină intrată într-un stîlp.
Unul dintre martorii la accident a susţinut că şoferul, nervos fiind, a intrat voit în stîlp: „Nu avea maşini nici în dreapta, nici în stînga. A intrat intenţionat direct în stîlp. Nu avea nici viteză mare. Cred că, nervos fiind, n-a mai judecat şi a rămas cu piciorul pe acceleraţie. Dacă nu era stîlpul, ajungea exact aici, peste copii. S-a certat cu nevasta, aşa spunea ea. A venit SMURD-ul, l-a luat, îi curgea sînge şi pe gură, şi pe nas, şi pe urechi. Noi am cre¬zut că e mort. I-a dat doamna de la SMURD cu apă pe el şi a deschis ochii puţin. I-a pus gulerul cervical şi l-a luat la spital“.
Potrivit poliţiştilor, viteza excesivă l-a băgat pe Petre F., 34 de ani, din Piteşti, cu Cielo direct în stîlpul de beton. „Accidentul s-a produs pe Bulevardul Republicii, din Piteşti. Pe fondul vitezei excesive, conducătorul unui autoturism, ce se deplasa din di¬recţia cartier Prundu către Centru Piteşti, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stîlp. Din accident a rezultat vătămarea corporală auşoară a şoferului, care nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“, a declarat Adriana Bălănescu, purtător de cuvînt IPJ Argeş. Soţia lui Petre a refuzat să comenteze incidentul: „Nu e atît de grav, vă rog, nu e momentul să vorbesc acum!“.
Ancheta poliţiştilor va stabili exact cum s-a produs evenimentul.

Sursa text:curier.ro
Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt bare metalice

Reținute de polițiști pentru furt calificat

În dimineața zilei de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar