Acasă / EVENIMENT / De supărare a intrat cu maşina într-un stîlp din beton

De supărare a intrat cu maşina într-un stîlp din beton

Doi soţi s-au certat la cuţite, luni seară. Negru de supărare, bărbatul a intrat cu maşina într-un stîlp din beton. Cel puţin asta susţin cei care au văzut cum s-a produs evenimentul rutier. Maşina, un Cielo, a ajuns un morman de fiare. Rănit a fost şi şoferul, dar se pare că viaţa nu-i este pusă în pericol. La doar cîţiva metri de locul de joacă al unor copii, putea fi văzută o maşină intrată într-un stîlp.
Unul dintre martorii la accident a susţinut că şoferul, nervos fiind, a intrat voit în stîlp: „Nu avea maşini nici în dreapta, nici în stînga. A intrat intenţionat direct în stîlp. Nu avea nici viteză mare. Cred că, nervos fiind, n-a mai judecat şi a rămas cu piciorul pe acceleraţie. Dacă nu era stîlpul, ajungea exact aici, peste copii. S-a certat cu nevasta, aşa spunea ea. A venit SMURD-ul, l-a luat, îi curgea sînge şi pe gură, şi pe nas, şi pe urechi. Noi am cre¬zut că e mort. I-a dat doamna de la SMURD cu apă pe el şi a deschis ochii puţin. I-a pus gulerul cervical şi l-a luat la spital“.
Potrivit poliţiştilor, viteza excesivă l-a băgat pe Petre F., 34 de ani, din Piteşti, cu Cielo direct în stîlpul de beton. „Accidentul s-a produs pe Bulevardul Republicii, din Piteşti. Pe fondul vitezei excesive, conducătorul unui autoturism, ce se deplasa din di¬recţia cartier Prundu către Centru Piteşti, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stîlp. Din accident a rezultat vătămarea corporală auşoară a şoferului, care nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“, a declarat Adriana Bălănescu, purtător de cuvînt IPJ Argeş. Soţia lui Petre a refuzat să comenteze incidentul: „Nu e atît de grav, vă rog, nu e momentul să vorbesc acum!“.
Ancheta poliţiştilor va stabili exact cum s-a produs evenimentul.

Sursa text:curier.ro
Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

argeseni-trimisi-la-puscarie

Au ajuns la puşcărie

Doi bărbaţi au ajuns într-o celulă de penitenciar după ce au primit diverse pedepse privative ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar