Acasă / EVENIMENT / Executor judecătoresc trimis în judecată

Executor judecătoresc trimis în judecată

DNA-Pitesti
Azi, procurorii DNA Pitești au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Marius D., la data faptei executor judecătoresc, pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată (152 acte materiale).
„În calitate de executor judecătoresc, în perioada 1 februarie 2015 – 10 octombrie 2019, prin actele întocmite cu încălcarea prevederilor legale în contextul desfășurării procedurii de executare silită în 152 de dosare de executare, ar fi cauzat un prejudiciu în valoare 1.332.818 lei în dauna mai multor creditori, care aveau de recuperat banii respectivi. Concret, deși a încasat cu titlu de debite recuperate suma totală de 1.332.818 lei consemnată la dispoziția sa și care era cuvenită creditorilor cu titlu de debite recuperate, inculpatul nu ar fi virat banii proveniți din executarea silită către mandatarul creditorilor, folosind banii în interes personal. În cauză s-au dispus măsuri asigurătorii, respectiv sechestru pe imobile și terenuri deținute de inculpat.
Dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Pitești cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză”, a transmis DNA Piteşti.
Potrivit procurorilor anticorupţie, Marius D. a mai fost trimis în judecată pentru săvârșirea unor infracțiuni similare.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Biciclist-spulberat-de-o-masina

Biciclist lovit de mașînă în orașul Mioveni

În urmă cu puțîn timp,un accident rutier s-a produs în orașul Mioveni, bulevardul Dacia, în ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar