Acasă / EVENIMENT / Familie ajunsă la spital după accident

Familie ajunsă la spital după accident

O întreagă familie a ajuns la spital după ce autvehiculul în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc duminică după-miază la Miceşti şi au intervenit pompierii militari, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a serviciului judeţean.
„Echipajele medicale au asistat și transportă la spital patru victime conștiente și cooperante. Este vorba despre doi copii care au suferit traumatisme cranio faciale, o persoană de sex masculin în vârstă de circa 64 de ani care a suferit leziuni la nivelul membrelor superioare și o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial. Paramedicii SMURD au mai acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin, în vârstă de circa 38 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial și acuză dureri la nivelul capului și șoldul stâng, nefiind necesar transportul la spital”, a transmis ISU Argeş.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că Dan V., de 64 de ani, din Călinești, conducea un microbuz Ford Tranzit pe DN 73 din direcția Câmpulung către Pitești. În împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, şoferul ar fi adormit la volan şi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar vehiculul părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de susţinere a reţelei de electricitate. În urma accidentului, atât conducătorul auto, cât și cei cinci pasageri din maşină, trei adulți și doi copii de şapte, respectiv 11 ani membri ai aceleiaşi familii (bunici, părinţi, nepoţi) au fost răniți și transportați la spital. În urma verificării cu etilotestul a rezultat faptul că sexagenarul aflat la volan nu a consumat alcool, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

 Femeie luată de viitură în localitatea Albești (2)

 Femeie luată de viitură în localitatea Albești de Argeș

Sâmbătă după-amiază a fost făcută o solicitare de intervenție în cazul unei persoane luată de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar