Acasă / SPORT / FC Argeș părăsește Cupa României

FC Argeș părăsește Cupa României

fc-arges-politehnica-iasi-2-1FC Argeș a pierdut astăzi contra echipei CSM Politehnica Iași cu scorul de 2-1, rezultat în urma căruia elevii lui Iordan Eftimie au părăsit competiţia. Alb-violeții au dominat pe alocuri în prima repriză. Iar în perioadele de posesie prelungită ale ieşenilor au contraatacat foarte periculos. Buhăescu, a fost la un pas de gol în câteva situaţii, greşind ţinta şi din cauza terenului îmbibat cu apă. De cealaltă parte, în prima repriză, oaspeţii au avut o singură situaţie bună de a marca, prin veteranul Andrei Cristea. De asemenea, portarul alb-violet Nicuşor Grecu era să primească un gol stupid: a fost păcălit de traiectoria unei mingi centrate în careul său şi era cât pe ce ca Iaşiul să marcheze dintr-o fază care nu anunţa nimic. Prima repriză s-a terminat cu acelaşi scor cu care a început. Repriza a doua a adus golurile Mitanul secund a adus trei goluri, unul al gazdelor, două de partea oaspeţilor. În minutul 52 al meciului, Nilă a scăpat singur cu portarul Koşelev, a încercat să-l dribleze, a căzut în careu, iar arbitrul Marius Avram a dictat penalty. Năstăsie a transformat lovitura de pedeapsă, cu un şut în colţul din stânga jos. Portarul ieşean Koşelev a atins mingea, dar n-a putut-o împiedica să intre în poartă. Oaspeţii au protestat îndelung decizia acordării penalty-ului. La scurt timp, ieşenii au început să pună stăpânire pe joc după gol, dar FC Argeş s-a apărat destul de bine. Până în minutul 71, când oaspeţii au egalat: Cristea a deviat cu capul în faţă o centrare în centrul careului, Salim Cisse a urmărit şi a şutat din 7 metri lateral stânga, mingea l-a lovit în piept pe Nicuşor Grecu, s-a dus în faţă, iar de acolo Danu Spătaru a marcat cu latul, din 6 metri. Cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, când toată lumea se aştepta la prelungiri, oaspeţii au marcat golul victoriei: Bădic a primit o minge în stânga careului, a centrat perfect în faţa careului mic, Vişa a sărit pe sub minge, iar Salim Cisse a reluat cu capul în dreapta lui Nicuşor Grecu. Argeşenii au cedat nervos, iar în minutele de prelungire căpitanul gazdelor Raul Costin s-a pricopsit cu un cartonaş roşu, pentru că a intrat periculos, direct la picioarele lui Andrei Cristea, în marginea dreaptă a terenului. Imediat după aceea arbitrul a fluierat finalul partidei.

FC Argeş: N. Grecu – Tofan, Cotigă, Vişa, Ct. Stan (D. Oancea, min 78) – R. Grecu (Ct. Barbu, min. 86), R. Costin (cpt.), I. Şerban, I. Năstăsie (Şerbănică, min 69) – Buhăescu, Nilă.

Poli Iaşi: Koşelev – Sin, Ov. Mihalache, Cioinac, Bădic – M. Chelaru (Moisi, min. 46), Vremea (Salim Cisse, min. 61) – Spătaru, Pedro Mendes (Platini, min. 46), Stefănescu – Andr. Cristea (cpt.).

M.C/ FOTO GABRIELA NEACȘU – MIHAI N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Nume sonore ale sportului românesc provin din Argeș (1)

Nume sonore ale sportului românesc provin din Argeș

Nume sonore ale sportului românesc provin de pe meleagurile câmpulungene iar județul nostru se mândrește ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar