Acasă / EVENIMENT / Femeie înecată la Cepari

Femeie înecată la Cepari

Descoperire macabră făcută ieri dimineață în comuna Cepari, unde trupul neînsuflețit al unei persoane a fost găsit plutind pe un lac. Din primele date rezultă că un localnic care trecea pe lângă lac spre terenul său a văzut corpul aflat aproape de malul lacului şi a anunțat autoritățile.
La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detaşamentului Curtea de Argeş cu o barcă pneumatică și au adus trupul neînsuflețit la mal.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul poliţiei din municipiul Badarabilor au reuşit identificarea femeii. Este vorba despre Dochia Z., de 64 de ani, din Băiculești, care a locuit cu concubinul său la Cepari. Potrivit oamenilor legii, de câtva timp femeia plecase de la casa bărbatului, o perioadă a locuit pe la diverşi cetăţeni din comună, după care a dispărut, însă dispariţia ei nu a fost seizată de nimeni.
Cadavrul a fost trimis la medicina legală în vederea efectuprii autopsiei şi stabilirii cauzelor morţii, iar poliţiştii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă și continuă cercetările. Momentan nu se cunosc circumstanțele în care femeia și-a pierdut viața, dar având în vedere că trupul neînsufleţit începuse să intre în descompunere, se pare că decesul a surveit în urmă cu câteva zile. Anchetatorii au în vedere atât căderea accidentală în lac urmată de înec, cât şi o eventuală sinucidere. Deşi la momentul examinării exterioare nu au fost evidenţiate leziuni de violenţă care să pună sub semnul întrebării natura decesului, este analizată şi posibilitatea unei infracţiuni de omor.

inecata--FotoPress24 (1)

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar