Acasă / EVENIMENT / Femeie plecată voluntar de acasă

Femeie plecată voluntar de acasă

Politiștii din cadrul Poliției Orașului Costești efectuează cercetări cu privire la plecarea voluntară a numitei IORDACHE VALERICA, de 45 de ani, de pe raza localității de domiciliu, Costești.

Femeia a plecat voluntar, în dimineața zilei de 27 iulie a.c., de la Spitalul Orășenesc Costești, fără acordul prealabil al cadrelor medicale, polițiștii fiind sesizați în noaptea de 27 spre 28 iulie a.c.. În prezent, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară cercetări pentru găsirea acesteia, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, persoana în cauză fiind dată în urmărire națională.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 60 kg, constituție robustă, păr roșcat, ondulat, purtat de regulă legat la stale.Vestimentație: pantalon tip blue-jeans de culoare albastră, bluză neagră, încălțăminte sport tip adidas, alb.Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar