Acasă / EVENIMENT / Pietonul spulberat de un autocar pe A1 a fost identificat

Pietonul spulberat de un autocar pe A1 a fost identificat

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberat de un autocar care circula pe autostradă. Din primele date reiese că este vorba despre sinucidere.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 22 a nopţii de vineri în zona km 101 al Autostrăzii A1 pe raza comunei Căteasca, satul Catanele, sensul de mers dinspre Piteşti către Bucureşti. Au intervenit pompieri ai Detaşamentului Bradu cu o autospecială pentru stingerea incendiilor şi una de descarcerare grea, precum și un echipaj SMURD.

accident mortal A1
Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi – Autostrada A1 şi ai Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că, deşi traficul rutier era destul de intens, un bărbat mergea pe jos pe banda 1 de deplasare şi a fost accidentat mortal de un autocar condus de un bărbat de 63 de ani, din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. În vehicul, cursă specială pentru transport muncitori, se aflau peste 30 de pasageri. Din cele declarate de şofer şi de unii dintre pasageri, a reieşit că bărbatul, caree nu avea acte asupra lui, mergea pe banda de urgenţă, iar la un moment dat efectiv s-a aruncat în faţa maşinii şi nu a putut fi evitat. Izbită în plin, victima a fost târâtă de autocar mai bine de 50 de metri până când vehiculul a oprit şi a rămas blocată sub puntea spate a maşinii.
Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat alcool, trupul neînsufleţit a fost transportat la Medicina Legală Argeş în vederea efectuării autopsiei, iar în cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Pe baza amprentelor, victima a fost identificată ca fiind Gheorghe T., de 35 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, judeţul Ilfov. Sursa foto – Info Trafic Pitesti

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu anexă gospodărească Popești

Incendiu puternic la o anexă gospodărească din comuna Popești

Pompierii de la Punctul de Lucru Izvoru, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar