Acasă / EVENIMENT / Femeie sfârtecată de un tren personal

Femeie sfârtecată de un tren personal

Ieri, pe calea ferată în apropiere de Parcul Ştrand o femeie, a sfârşit sfârtecată de un tren personal. Oamenii legii nu reuşiseră să stabilească oficial dacă este vorba de un accident nefericit, ori de sinucidere.
Mecanicul a povestit că victima s-a întins pe şinele de cale ferată

Mecanicul trenului 14194 Regiotrans care venea dinspre Curtea de Argeş către Piteşti a anunţat, în jurul orei 11:00 că a lovit mortal o femeie.

La faţa locului s-au deplasat po­liţişti, un echipaj al Ambulanţei şi reprezentanţi ai Poliţiei TF  Rămîne ca anchetatorii să elucideze misterul morţii femeii. Reprezentanţilor Poliţiei TF nu le-ar strica să ia în calcul faptul că do­meniul public nu le aparţine, să se ocupe şi mai mult de problemele care necesită cu adevărat implica­rea lor şi să evite să le mai pună beţe în roate jurnaliştilor.

Potrivit anchetatorilor, femeia care n-a fost încă identificată are aproximativ 70 de ani, părul că­runt, de aproximativ 10 cm lungime, şi faţa ovală. Aceasta purta în urechi cercei care simbolizau trifoiul cu patru foi. „Este vorba despre o per­­soană de sex feminin, în jur de 70 de ani, pe acostamentul liniei ferate. Corpul se află la circa trei metri distanţă de capul şi membrul superior drept al femeii. Nu se ştie ce s-a întîmplat, se vor face cercetări Potrivit anchetatorilor, femeia care n-a fost încă identificată are aproximativ 70 de ani, părul că­runt, de aproximativ 10 cm lungime, şi faţa ovală. Aceasta purta în urechi cercei care simbolizau trifoiul cu patru foi. 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt bare metalice

Reținute de polițiști pentru furt calificat

În dimineața zilei de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar