Acasă / EVENIMENT / Lucrări de dezinsecţie şi deratizare în oraşul Mioveni

Lucrări de dezinsecţie şi deratizare în oraşul Mioveni

Începând de astăzi şi până la finele acestei luni vor avea loc lucrări de dezinsecţie şi deratizare pe domeniul public din Mioveni, lucrări executate de SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL , în colaborare cu SC Coral Impex SRL.
Activitatea SC SEdC SRL ar putea afecta familiile de albine, astfel că societatea îi atenţionează pe apicultori să îşi ia măsuri pentru protejarea acestora.
Produsele folosite în această acţiune se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn ( gr.III), respectiv Xi (gr.IV) de toxicitate.
Acţiunea se desfăşoară în conformitate cu prevederile OMS 536/1997 şi a recomandărilor Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Microbiologie și Imunologie „Cantacuzino”, privind activităţile de dezinsecţie la nivel comunitar.
Perioada de efectuare a dezinsecţiei, adică 22-31 august a.c. va fi reprogramată în cazul în care condiţiile meteorologice nu vor fi favorabile.

Cristian Toma

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck

Protocol de înfrăţire

Duminică, Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck, sens în care o delegație avându-l ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar