Acasă / EVENIMENT / Folosea maşini diferite ca să transporte ilegal lemne

Folosea maşini diferite ca să transporte ilegal lemne

Un echipaj al Poliţiei Mioveni l-a depistat pe Nicolae S., 43 de ani, din Dârmănești, care conducea un autocamion specializat în transportul de material lemnos pe DN 73C.
Din primele verificări s-a constatat că materialul lemnos aflat în mijlocul de transport nu corespunde cu fotografiile înregistrate în aplicația SUMAL 2.0, iar în urma evaluării încărcăturii, cu sprijinul unui specialist silvic, s-a constatat că în aurocamion se afla cantitatea de 11,535 mc lemn de lucru de esență fag.

 Transport ilegal de lemne (1)
Întrucât cantitatea de material lemnos transportată depășea limita de 10 mc, în cauză a fost întocmit dosar penal, iar autocamionul a fost indisponibilizat în vederea cercetărilor. De asemenea, lemnele au fost predate în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Domnești. Potrivit anchetatorilor, bărbatul cu pricina se ocupa cu transportul de lemne cunoscând prevederea care limitează transportul de către persoane neautorizate la 20 mc/an calendaristic şi, pentru a fenta legea, a folosit cinci autoutilitare ca să disimuleze încălcarea prevederilor legale.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Verificări pe linia transportului public de persoane (1)

Verificări pe linia transportului public de persoane

Polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., acțiuni pentru ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar