Acasă / EVENIMENT / Suspecţi de înşelăciune reţinuţi

Suspecţi de înşelăciune reţinuţi

Sub povestea unei întâmplări neobișnuite, doi bărbați din județul Vâlcea au reușit să păcălească o persoană din municipiul Curtea de Argeș să cumpere bijuterii din metal comun la preț de bijuterii din metale prețioase. Cei în cauză au fost identificați și reținuți de polițiști, iar prejudiciul a fost recuperat.

Perioada sărbătorilor de iarnă implică riscuri de a cădea victime ale înșelăciunilor (Accidentul, Pomana, coletul, pretinși furnizori de utilități, etc.). Polițiștii argeșeni vă transmit sfaturi pentru ca în această perioadă să nu cădeți victimă a infracțiunilor contra patrimoniului.

În ziua de 24 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parcehtului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, și au reținut doi bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.
Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 14 octombrie a.c., doi bărbați, de 44 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, județul Vâlcea, respectiv de 44 de ani, din comuna Vlădești, județul Vâlcea, ar fi indus în eroare un bărbat de 70 de ani, din Curtea de Argeș, cu privire la cumpărarea unui ghiul și a unui lanț din metal comun, prezentându-le ca fiind bijuterii din aur. Cei în cauză au obținut, în acest fel, suma de 2.000 de lei.
În ziua de 24 noiembrie a.c., pentru administrarea probatoriului, au fost efectuate două percheziții domiciliare, la locuințele celor bănuiți, ocazia cu care polițiștii au descoperit și ridicat sume de bani,precum și bijuteri din metal comun, similare cu cele utilizate la săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.
După administrarea probatoriului, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 noiembrie, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Accident două victime Dragoslavele

Accident cu două victime pe raza comunei Dragoslavele

Ieri seară pe DN 73, pe raza comunei Dragoslavele, traficul a fost blocat în urmă ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar