Acasă / EVENIMENT / Gelozia l-a împins la crimă

Gelozia l-a împins la crimă

O femeie din Câmpulung, a fost ucisă de către soţ cu mai multe lovituri de cuţit. Crima s-a petrecut în zi de mare sărbătoare într-un apartament din cartierul Vişoi. Autorul omorului este chiar soţul victimei, care după comiterea faptei a dispărut. În aceeaşi zi, acesta s-a prezentat la o secţie de poliţie rurală din Dâmboviţa şi s-a predat. Adus la Piteşti pentru audieri, bărbatul a recunoscut totul.

Nenorocirea a avut loc pe 21 aprilie, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Izvorul Tămăduirii, când o femeie a sunat la Poliția Câmpulung spunând că nu reușește să ia legătura cu o rudă de-a sa și se teme că s-ar fi putut întâmpla ceva rău. La adresa indicată au intervenit pompierii militari, care au deblocat uşa, locuinţei, şi poliţişti. Într-o cameră a apartamentului a fost descoperită zăcând fără viaţă Georgiana A., de 51 de ani, care avea o tăietură profundă la gât şi alte leziuni produse cu un cuţit. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş şi judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale. De la început, suspectat de comiterea crimei a fost chiar soţul victimei, Constantin A., de 51 de ani, din comuna Voineşti, satul Gemenea Brătulești, judeţul Dâmbovița,
care dispăruse de la locul faptei. Câteva ore mai târziu, bărbatul s-a prezentat la Secţia de Poliţie Rurală Voineşti şi s-a predat. Surprinzător, din primele verificări a reieşit că, în trecut, la Poliția Câmpulung nu au existat sesizări referitoare la o eventuală stare conflictuală între cei doi soți.
Din datele de anchetă rezultă că Georgiana şi Constantin erau căsătoriţi de peste 20 de ani. Aveau doi copii, un băiat major, stabilit în SUA, şi o fată de 17 ani, care suferă de afecţiuni medicale serioase şi necesită îngrijire şi supraveghere permanente. De ceva vreme, ei se mutaseră la Voineşti, în casa părinţilor soţului, dar deţineau şi apartamentul din Câmpulung. Aici veneau ori de câte ori era nevoie să meargă cu fiica la consult şi analize de specialitate. Până nu de mult cei doi au avut o căsnicie fără probleme. Cu câtva timp în urmă însă, căsnicia a început să şchioapete. Discutând cu vecinii cuplului, anchetatorii au aflat că femeia intrase într-o relaţie extraconjugală după ce a cunoscut un bărbat din Iaşi pe o reţea de socializare. Din câte se pare, aceasta a mers de mai multe ori la Iaşi, dar se certa şi cu bărbatul la care se ducea şi revenea la domiciliul conjugal. Ultima dată şi-a sunat soţul să o ia din Gara de Nord, Bucureşti, pentru că nu mai avea bani de bilet. Acesta a trecut cu vederea din nou infidelitatea soţiei şi a adus-o acasă. În ziua crimei, Georgiana era la Câmpulung cu fiica. L-a sunat pe soţ, care era la Voineşti, şi l-a chemat în municipiul de sub Grui ca să ia fiica, fiindcă ea vrea să se departă de el şi pleacă la Iaşi. Ajuns la Câmpulung, bărbatul a constatat că femeia avea deja bagajul pregătit. El i-ar fi zis că ar trebui să se gândească la fată, că bărbat fiind nu s-ar putea descurca, dar se pare că nu a avut cu cine discuta. Pe acest fond între cei doi a s-a iscat cearta. În scurt timp conflictul verbal a degenerat în acte de violenţă, context în care, într-o criză de gelozie, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi în timp ce fiica era în altă cameră, efectiv i-a tăiat gâtul consoartei. După un timp, acesta şi-a sunat fiul în America şi i-a spus ce a făcut, apoi a luat fata şi au plecat la Voineşti. Vecinii care i-au văzut ziceau că bărbatul era calm şi se comporta normal, dar că părea foarte îngândurat.
După administrarea probatoriului, împricinatul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. Prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, Constantin A. a fost dus la instanţă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru infracţiunea de violenţă în familie sub forma omorului calificat.

Sursa foto – ePitesti.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu anexă gospodărească Popești

Incendiu puternic la o anexă gospodărească din comuna Popești

Pompierii de la Punctul de Lucru Izvoru, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar