Acasă / EVENIMENT / Scandal sexual în poliţia judeţeană

Scandal sexual în poliţia judeţeană

De câteva zile e agitaţie în poliţia argeşeană, unde a izbucnit un scandal sexual, protagonişti fiind Alexandru G., şeful de post din Schitu Goleşti, care este şi preşedinte al filialei argeşene al Sindicatului Europol, şi o colegă de serviciu revenită de două săptămâni la lucru din concediul de creştere copil.

 

VIDEO – https://youtu.be/7DOHSV3ccy4
S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, când cei doi agenţi au ieşit din schimbul al doilea. După ora 22, aceştia s-au retras în sediul subunităţii şi au încuiat uşa. Cel care i-a prins este chiar soţul femeii, care bănuia că nevasta îl înşeală cu şeful ei. Aşa se face că, în noaptea precizată, acesta i-ar fi urmărit şi i-ar fi văzut întreţinând relaţii intime chiar în sediul postului. Bărbatul încornorat a încercat să intre peste ei, dar nu a reușit fiindcă ușa era încuiată. Prin urmare, în jurul orei 22.30 a sunat la 112 și a explicat ce se întâmplă, iar în scurt timp în zonă au apărut mai mulţi poliţişti. La locul incidentului a sosit mai întâi adjunctul şefului Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti care i-a cerut şefului de post să deschidă, dar degeaba. Ulterior au venit atât adjunctul şefului Poliţiei Câmpulung, cât şi cel al poliţiei judeţene, însă cel în cauză tot nu a dechis uşa. În acest contaxt a fost nevoie de intervenţia mascaţilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, care au forţat uşa uşa postului.
Întrebaţi de ce au refuzat să deschidă, cei doi au precizat că nu au fost victime ale unei infracţiuni, însă s-au panicat şi s-au încuiat în sediul postului.
„Pentru clarificarea tuturor circumstanţelor şi luarea măsurilor legale care se impun, conducerea Poliţiei Argeş a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al poliţiei judeţene. Cu precizarea că este vorba despre o abatere disciplinară, rămâne de aflat la ce concluzii se va ajunge şi ce măsuri vor fi dispuse împotriva împricinaţilor.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar