Acasă / EVENIMENT / Gest extrem în faţa Judecătoriei Piteşti

Gest extrem în faţa Judecătoriei Piteşti

După mai bine de 20 de ani de procese, timp în care s-a luptat cu un vecin care încearcă prin diverse subterfugii să îi ia casa şi terenul pe care le-a moştenit de la părinţi, Adriana Sprîncenea, 57 de ani, din Moşoaia, şi-a tăiat venele de la mînă. Jandarmii care asigurau măsuri de ordine la Judecătoria Piteşti, au observat pe treptele instituţiei o persoană , agitată, care avea asupra sa un obiect tăietor. Faţă de cele constatate, necunoscând-i intenţiile, jandarmii au luat măsura imobilizării acesteia, deposedând-o totodată de obiectul tăietor.
Având în vedere faptul că femeia era agitată şi prezenta unele excoriaţii la nivelul membrelor superioare, jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj S.M.U.R.D. pentru a-i acorda asistenţă de specialitate.
Din discuţiile purtate de jandarmi cu persoana în cauză a reieşit faptul că aceasta e foarte nemulţumită de soluţiile pronunţate în defavoarea dumneaei în cadrul unui proces civil aflat pe rolul Judecătoriei Piteşti., a declarat Liviu Sîia, purtător de cuvînt IJJ Argeş.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Peste 180 de furturi din locuinţe reclamate în judeţ (2)

Peste 180 de furturi din locuinţe reclamate în judeţ

Pentru a marca Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuinţe care se sărbătoreşte pe ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar