Acasă / EVENIMENT / Poliţiştii Secţiei 3 au acţionat în zonele unităţilor de învăţământ

Poliţiştii Secţiei 3 au acţionat în zonele unităţilor de învăţământ

Poliţiştii Compartimentului Sisteme Securitate Private şi Proximitate din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au acţionat, pe raza de competenţă, pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic, prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi zonele adiacente unităţilor de învăţământ.
Au fost verificate dispozitivele de pază aferente, agenţii de securitate fiind instruiţi cu privire la prevenirea producerii de fapte antisociale, accesul în instituţiile de învăţământ, respectarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare, etc.
În zona adiacentă a unui liceu din municipiul Piteşti, au fost depistaţi I.R.I., de 22 ani şi U.E.N., de 22 ani, ambii din Piteşti, deţinând câini din categoria câinilor periculoşi, aceştia nefiind înregistraţi la Asociaţia Chinologică şi la poliţie. Faţă de proprietarii câinilor a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform OUG 55/2002, cu amendă în cuantum de 200 lei.
De asemenea, a fost identificată şi P.D., de 39 ani, proprietara unui câine, pe care îl deţinea la domiciliu, neînregistrat la Asociaţia Chinologică şi la poliţie, fiind luate măsuri conform OG 55/2002.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

28-Februarie-Ziua-Protecției-Civile-în-România-10

Exercițiu de alarmare publică, „Miercurea sirenelor”

Miercuri, 28 februarie a.c., la nivel național, cu prilejul împlinirii a 91 de ani de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar