Acasă / SPORT / Handbal Club Argeş a zdrobit pe Minaur Baia-Mare

Handbal Club Argeş a zdrobit pe Minaur Baia-Mare

Echipa de handbal masculin a Piteştiului a învins azi fără probleme, pe teren propriu, formaţia Academia de Handbal Minaur Baia-Mare, cu scorul de 38-19 (23-4).

Pentru elevii lui Titel Răduţă a fost un antrenament înaintea derby-ului din runda viitoarea, din deplasare, în faţa echipei din Sebeş, formaţie ce se află la egalitate de puncte cu argeşenii, 24.
Partida de ieri a fost la discreţia argeşenilor, care au făcut o primă repriză excelentă, scorul la pauză fdiind 23-4 în favoarea lor. Şi în cea de a doua repriză tot elevii lui Răduţă au condus ostilităţile pe teren, în timp ce oaspeţii priveau neputincioşi la scorul de pe tabela de marcaj. Din efectivul băimărenilor au lipsit patru jucători importanţi, toţi accidentaţi.
Marcatorii echipei HC Argeş în jocul de ieri au fost: Răzvan Mateoniu, 9 goluri, Andrei Avram 5 goluri, Andrei Dragomir, Claudiu Radu, Adrian Arbone, toţi câte 4 goluri, Horia Marinescu şi Alexandru Musteaţă, câte 3 goluri, George Cadar, Tiberiu Mureşan, două goluri, Ionuţ Roua şi Cătălin Mihalache, câte un gol.
„Apărarea a fost cheia”
Antrenorul principal al echipei argeşene, Titel Răduţă a remarcat la finalul partidei apărarea: „Sunt mulţumit de evoluţia elevilor mei şi, fireşte, de scorul înregistrat la final pe tabela de marcaj. În prima repriză ne-am detaşat considerabil, ceea ce m-a determinat ca în actul secund să rulez tot lotul de jucători, folosind formula mai tânără. Am verificat în joc atât sistmeul defensiv cât şi pe cel ofensiv. Remarc în mod special apărarea în zona centrală, ea a dus greul. Şi aici mă refer la Alexandru Musteaţă, Adrian Arbone, Horia Marinescu şi Tiberiu Mureşan. Merită, de asemenea, laude şi portarul Drenceanu. Aceştia au închis foarte bine culoarele de pătrundere ale adversarilor. Urmează pentru noi un meci foarte important în runda următoare, mai precis duminică 24 noiembrie, la Sebeş, împotriva unei formaţii puternice care şi-a propus ca obiectiv promovarea în Liga Naţională. Ne dorim foarte mult victoria şi ne pregătim cât vom putea de bine pentru a ne întoarce victorioşi”, ne-a declarat imediat după partidă tehnicianul argeşenilor.

Monica Cristea
Foto: Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar