Acasă / EVENIMENT / Hoţ de biciclete trimis în faţa instanţei

Hoţ de biciclete trimis în faţa instanţei

bicicleta-furata (2)
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Piteşti au terminat, sun supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, de lucrat un dosar penal referitor la o infracţiune de furt calificat.
Din verificări s-a constatat că, în noaptea de 13 spre 14 septembrie, Mihai V., de 21 de ani, din Lunca Corbului, ar fi sustras o bicicletă de pe scara unui bloc. Despre acest caz am relatat într-o ediţie anterioară şi vă reamintim că cel în cauză a fost depistat de poliţiştii Secţiei 3 care au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele împricinatului. După administrarea probatoriului, în seara de 14 septembrie suspectul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, ulterior fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Anterior, el fusese căutat şi de agenţii din Lunca Corbului, însă lipsea de acasă. Împricinatul este cunoscut cu antecedente penale, mai ales că la data comiterii faptei era sub control judiciar pentru furt şi loviri sau alte violenţe.
Prejudiciul în valoare de aproximativ 2.000 de lei a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Şi-a însuşit bani din gestiune

Şi-a însuşit bani din gestiune

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar