Acasă / EVENIMENT / Judecaţi pentru tâlhărie şi favorizarea făptuitorului

Judecaţi pentru tâlhărie şi favorizarea făptuitorului

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.
Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 19 septembrie, Tudor A. A., de 20 de ani, din Pitești, cercetat în stare de arest preventiv, ar fi sustras prin acte de violență suma de 150 de lei de la fosta prietenă, în timp ce se afla la locuința acesteia. Pe parcursul cercetărilor, persoana vătămată a revenit asupra aspectelor declarate inițial, schimbând în noua declarație situația de fapt prin susținerea că tânărul nu ar fi agresat-o fizic, ci doar ar fi îmbrâncit-o, iar suma însușită de cel în cauză ar fi de 20 de lei, bani care ar fi fost aduși de către tânăr cu o zi înainte.
În urma administrării probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cercetările au fost extinse și cu privire la comiterea infracțiunii de favorizare a făptuitorului, întrucât din verificări a rezulat că declarațiile tinerei în vârstă de 18 ani ar fi fost date cu scopul îngreunării cercetării penale și împiedicării tragerii la răspundere a suspectului.
Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată atât față de tânărul de 20 de ani aflat, aşa cum am precizat, în arest preventiv, pentru tâlhărie, cât și a tinerei cercetată în stare de libertate pentru favorizarea făptuitorului.

Judecat pentru tâlhărie

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Şi-a însuşit bani din gestiune

Şi-a însuşit bani din gestiune

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar