Acasă / SOCIAL / În ce stațiuni vă puteți trimite părinții si bunicii

În ce stațiuni vă puteți trimite părinții si bunicii

La sediul Casei de Pensii Argeș s-a afisat repartitia biletelor de tratament balnear pentru seria 9, cu plecare in data de 1 septembrie 2013. Au fost alocate automat pe baza cererilor inregistrate, 462 de bilete in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Busteni, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Moneasa, Olanesti, Pucioasa, Saturn, Sinaia, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei.
Eliberarea biletelor se va face in perioada 21 – 27 august 2013, conform planificarii care va fi anuntata telefonic fiecarui beneficiar.
In data de 28 august 2013 se vor elibera biletele nevalorificate.
Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii august 2013 si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.
Sursa: ArgesPlus.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” (1)

Activitate educativă a polițiștilor locali, la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

Miercuri, 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Locale Pitești au fost prezenți în mijlocul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar