Acasă / EVENIMENT / În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 52 de misiuni

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 52 de misiuni

În perioada 12.02.2024, ora 08:00 – 13.02.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 52 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:

INCENDII:

Incendiu la un service auto din municipiul Curtea de Argeș

(ora 19:09) Cinci echipaje de stingere, un echipaj CBRN, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș Județean, au intervenit în municipiul Curtea de Argeș, strada Valea Iașului, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un service auto. Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării, au constatat că ardea violent o hală a service-ului, pe o suprafață de aproximativ 250 mp, cu posibilitate de propagare la o a doua hală și la o locuință din apropiere. În urma evenimentului au ars echipamente și aparatură din interior și două autoturisme aflate pe standurile de reparații. Echipajul medical a monitorizat și transportat la spital o persoană de sex masculin, care a suferit un traumatism la membrul inferior.

INTERVENŢII SMURD ȘI ALTE MISIUNI:

Accident Valea Mare Pravăț (1)

(ora 12:38) Colegii noștri de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Valea Mare Pravăț, în care un autocamion a părăsit partea carosabilă și a lovit un gard. La fața locului a fost prezent și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, care a evaluat o persoană de sex masculin, conducătorul vehiculului, nefiind necesar transportul ulterior la spital. La locul solicitării, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire ale incendiilor.

(ora 19:22) Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, bulevardul Nicolae Bălcescu, în cazul unui eveniment rutier în care un autoturism a acroșat un pieton. În urma producerii accidentului a rezultat o victimă de sex masculin, pietonul, în vârstă de 15 ani, care prezenta un traumatism cranio cerebral și contuzii la membrul superior și inferior drept. În urma acordării primului ajutor calificat, victima a fost transportată la spital.

echipajele SMURD

Totodată, echipajele SMURD au intervenit în teritoriu în 40 de situații pentru acordarea asistenței medicale de urgență.În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar