Acasă / EVENIMENT / Încarceraţi pentru furt

Încarceraţi pentru furt

au-sustras-diverse-bunuri-din-gospodării

În ziua de 20 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Ștefănești, sub supravegherea procurorului, au continuat cercetările într-un dosar penal privind comiterea infracțiunii de furt calificat și au încătuşat doi tineri. Aceştia sunt Andrei V. şi Nicolae A., ambii în vârstă de 20 de ani, din Ștefănești.
Din verificări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2021 – 13 iulie 2022, cei doi ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din orașul precizat, de unde ar fi sustras mai multe obiecte electrice și electronice.
Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de miercuri oamenii legii au efectuat o percheziție la locuința unuia dintre cei doi, unde au fost identificate bunurile sustrase.
Prejudiciul a fost recuperat și restituit proprietarului, iar după administrarea probatorului cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarceraţi în arestul poliţiei judeţene, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Biciclist-spulberat-de-o-masina

Biciclist lovit de mașînă în orașul Mioveni

În urmă cu puțîn timp,un accident rutier s-a produs în orașul Mioveni, bulevardul Dacia, în ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar