Acasă / SPORT / Jucătorii de la SCM Piteşti : „Noi cui rămânem?”

Jucătorii de la SCM Piteşti : „Noi cui rămânem?”

După cum v-am informat, sosirea echipei FC Clinceni la Piteşti este iminentă. Primăria Piteşti şi-a dat deja acceptul ca echipa al cărei preşedinte este fostul arbitru Dan Lăzărescu să susţină jocurile de pe teren propriu pe Stadionul „Nicolae Dobrin” în cazul în care va promova în Liga I. Cea de-a doua echipă care are mari şanse să joace din sezonul viitor într-un eşalon inferior este SCM Piteşti, formaţie patronată exclusiv de Primărie. Numai că, după mutările ce au avut loc în ultimele săptămâni, jucătorii pregătiţi de Valentin Sinescu sunt pe zi ce trece mai pesimişti în privinţa viitorului echipei ale cărei culori le apără. Mai mulţi jucători ne-au contactat ieri pentru a-şi exprima starea de nelinişte care-i apasă.
„Trecem printr-un moment delicat, moralul nostru este la pământ de când am aflat că va veni să joace pe Stadionul «Nicolae Dobrin» echipa FC Clinceni. Sincer, nu ne interesează, dar noi vrem să ştim dacă SCM Piteşti va mai avea un viitor. Nu ni se pare normal ca nimeni să nu ne spună nimic. Înainte cu o zi de meciul cu Poiana Câmpina, pe care l-am pierdut acasă cu 2-0, ne-am trezit la stadion cu oficialii de la FC Clinceni care veniseră să vadă stadionul. Nu vă imaginaţi ce-am simţit. Mai ales că erau zvonuri conform cărora Clinceniul ar urma să facă demersuri pentru a se numi FC Argeş 2014. Ar fi o tragedie din punctul nostru de vedere, înseamnă că noi am rămâne pe dinafară. Ne-ar arunca în stradă. Noi cui rămânem? Sincer vă spunem, ne temem de ce s-ar putea întâmpla cu noi. Le mulţumim domnilor conducători că au avut şi au încredere în noi, le promitem că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a promova. Însă teama cea mai mare este că vom fi lăsaţi de izbelişte fie că vom promova, fie că nu! Nimeni nu a venit la noi să ne liniştească. Avem un moral scăzut. Doamne fereşte să nu promovăm, sigur ne desfiinţează…!”, ne-au spus ieri câţiva jucători ai echipei SCM Piteşti, care au dorit să-şi păstreze anonimatul.
„Voi munci până la capăt”
Imediat după dialogul cu jucătorii, l-am contactat pe tehnicianul Valentin Sinescu pentru a afla şi punctul său de vedere: „Sincer, prefer să nu comentez prea mult. Sunt decizii care se iau la un alt nivel… Vă imaginaţi ce ingrată este postura mea. Eu le-am spus jucătorilor mei că sunt foarte mulţumit de ei, de modul cum s-au comportat, au dovedit mult caracter şi le mulţumesc pe această cale. Nu îi condamn că se gândesc la viitorul lor şi v-au spus dumneavoastră ce simt. Uneori viaţa ne pune în situaţii pe care nu le putem controla. Fiecare avem un sistem propriu de valori, anumite criterii analitice… Faţă de oamenii care mi-au dat credit am datoria să fac tot ce depinde de mine pentru a promova, să muncesc până la capăt…. când va fi acesta…”

Monica C. Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Al (23)

Performanță de excepție pentru elevii Colegiului Național „Al.Odobescu”

Echipa de fotbal a colegiului „Al.Odobescu”s-a clasat pe locul III la nivel național în cadrul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar