Acasă / EVENIMENT / Judecaţi pentru infracţiuni rutiere…

Judecaţi pentru infracţiuni rutiere…

Argeșeni-judecaţi-pentru-infracţiuni-rutiere
Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările în trei dosare penale întocmite pentru comiterea de infracţiuni rutiere pe care l-au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de trimitere în judecată.
În primu caz este vorba despre Vlad M., de 60 de ani, din municipiul de la poalele Mateiaşului, care în ziua de 2 iunie a fost depistat pe strada Elena Doamna conducând maşina având o concentraţie de alcool mai mare decât limita de 0,40 mg/l de alcool pur în aerul expirat.
În cel de al doilea este vorb despre Gheorghe I., de 56 de ani, din Berevoeşti. Pe 19 mai, acesta a fost prins la DC 3 din localitatea de domiciliu la volanul unui autoturism deşi anterior consumase băuturi alcoolice. În cea de a treia cauză este vorba despre Ion P., de 56 de ani, din Mihăeşti, care în ziua de 14 februarie 2019 conducea prin localitatea precizată un moped neînmatriculat în circulaţie sau neînregistrat şi fără a deţine permis de conducere.
… Si condamnat pentru acelaşi gen de fapte
Iar judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş – Biroul Urmăriri, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Ei l-au ridicat de acasă pe Ion C., de 53 de ani, din Piteşti, pe care judecătorii piteşteni l-au condamnat la doi ani şi patru luni de puşcărie cu executare în regim privativ de libertate tot pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. A fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Chioșcurile fără forme legale sunt ridicate (3)

Chioșcurile fără forme legale sunt ridicate de către municipalitate

Primăria Municipiului Pitești a efectuat o verificare a celor aproximativ 380 de construcții provizorii situate ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar