Acasă / EVENIMENT / Jurnalist de la Absolut TV Mioveni, decedat pe litoral

Jurnalist de la Absolut TV Mioveni, decedat pe litoral

Un jurnalist de la postul Absolut TV Mioveni a murit sâmbătă, la vârsta de doar 24 de ani, într-o stațiune bulgărească de pe litoralul Mării Negre. Robert Ștefan Olaru era plecat în concediu, de câteva zile, împreună cu mai mulți prieteni. Sâmbătă seara, acestuia i s-a făcut rău. Deși ambulanța a sosit imediat, medicii bulgari au putut doar să constate decesul. Cauza morții a fost infarctul miocardic.
,,Nimeni și nimic nu poate înlocui golul provocat de dispariția unui suflet iubit și drag. Echipa Absolut TV anunță, cu durere, despărțirea de sufletul nobil, al celui care a fost Robert Ștefan Olaru. Cine dorește să aducă un ultim omagiu este așteptat la Biserica Sf Gheorghe din Mioveni. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să îl bucure în lăcașurile Lui cele veșnice. Adio, prietene!,’’ este mesajul de condoleanțe al colegilor celui decedat, de la Absolut TV.
Redacţia FotoPress-24.ro doreşte să transmită sincere condoleanţe familiei lui Robert Ştefan Olaru şi să îi asigurăm că suntem alături de aceştia pentru momentele grele prin care trec.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

28-Februarie-Ziua-Protecției-Civile-în-România-10

Exercițiu de alarmare publică, „Miercurea sirenelor”

Miercuri, 28 februarie a.c., la nivel național, cu prilejul împlinirii a 91 de ani de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar