Acasă / SOCIAL / 720 de politisti zilnic pentru mentinerea sigurantei

720 de politisti zilnic pentru mentinerea sigurantei

720 de politisti din cadrul IPJ Arges au actionat zilnic in perioada 15-18-08.2013 pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta pe intreg teritoriul judetului. In urma activitatilor desfasurate au fost depistate 33 de persoane care au savarsit un numar de 23 de infractiuni de toate genurile.De asemenea politistii au aplicat un numar de 887 sanctiuni cu o valoare totala de 194410 RON, dintre care 642 au fost la regimul circulatiei rutiere.
In perioada vizata au fost retinute in vederea suspendarii un numar de 40 de permise de conducere(26 pentru consum de alcool) si au fost retrase 16 certificate de inmatriculare .
Ieri, 18.08.2013, 46 politisti rutieri au asigurat fluidizarea traficului pe principalele artere judetene , neinregistrandu-se evenimente deosebite la sfarsitul minivacantei prilejuita de sarbatorirea zilei de Sfanta Maria.
In perioada urmatoare politistii argeseni vor continua sa desfasoare activitati specifice in vederea asiguararii linistii si ordinii publice dar si in vederea mentinerii unui climat de siguranta rutiera in acest sens fiind programate sa se desfasoare actiuni punctuale cu precadere in weekend.
Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar